Επικαιρότητα!!!

Επικαιρότητα!!!
Φεβρουάριος 2013

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Πεζοδρομάρα Μου..........


Αυτή είναι η εικόνα του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 28/1 στις 21:30!!!!!!

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. 9 αυτοκίνητα σταθμευμένα στο κομμάτι από Φιλοποίμενος έως Γούναρη. Αναβάθμιση του κέντρου της πόλης!!

Θα εκφράσω 2 απορίες:

  1. Η Δημοτική Αστυνομία τι ώρα σχολάει? Στις 22:00 αν δεν κάνω λάθος....Θα είχαν πάει να παραδώσουν τα παιδιά. Είναι και μακριά η βάση τους, θέλεις τουλάχιστον 30 λεπτά για να πας. 
  2. Οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι από το θέαμα? Ήθελα να ήξερα αποτρέπουν ή ενθαρρύνουν τους θαμώνες?
Τώρα θα μου πεις, πώς κάνεις έτσι? Τόσα προβλήματα έχουμε, με αυτό θα ασχοληθούμε, έτσι κι αλλιώς μέχρι πριν λίγους μήνες αυτή ήταν η καθημερινότητα. Σωστό, αλλά μάλλον εγώ είμαι η κοροϊδάρα που τρέχω να βάλω το αυτοκίνητο σε πάρκιν 3 γωνίες μακριά από το σπίτι μου. 

Παιδιά, καλό κάνει και το περπάτημα. 5 λεπτά περπατάς, ρίχνεις και καμιά θερμίδα.

Και μία τελευταία απορία και πάλι για την αγαπημένη μου Δημοτική Αστυνομία. Πόσες κλίσεις κόβουν μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα και πόσες την υπόλοιπη ημέρα. Θα ήθελα κάποια φορά να το μάθω και να δω το ποσοστό.

Άντε, καλό καφέ!!

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΟΚ, καλή η πορεία για την Παναχαϊκή, είχε κόσμο, συνθήματα, παλμό. Τώρα αν υπάρχει αγοραστής, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Βέβαια μια διαμαρτυρία θα πρέπει να έχει και ένα σκοπό, δηλαδή να φύγει αυτός και να έρθει ο άλλος. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είμαι ειδήμων και έχει αναλυθεί το θέμα αρκετά.

Αυτό που δεν είδα πουθενά στα τοπικά ΜΜΕ είναι τα συνθήματα που έγραψαν κάποιοι στο Δημαρχείο. Έτυχε να περάσω από εκεί την Τετάρτη 26/1 λίγη ώρα αφότου είχε περάσει η πορεία των φιλάθλων και ήταν γεμάτο συνθήματα. Βέβαια ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο και την Πέμπτη 27/1 και ο Δήμος είχε φροντίσει να βάψει του τοίχους και τις πόρτες και πάλι.

Η απορία όμως μου μένει. Γιατί δεν αναφέρθηκε τίποτε πουθενά και όλοι έδιναν συγχαρητήρια στο Λαό της ομάδας; Ήταν κάποιοι μεμονωμένοι θα πουν όλοι, αλλά να θαφτεί και τελείως το θέμα δεν το περίμενα. Εκτός αν θεωρείται λογικό και αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο. Εδώ πάει ο καθένας (πραγματικά ο καθένας) και καταλαμβάνει δημόσια κτίρια και τώρα θα ασχοληθούμε με λίγη μπογιά που αναγκάστηκε να βάλει ο Δήμος; Όμως οι κακές συμπεριφορές θα πρέπει να στηλιτεύονται και να μην χαϊδεύουμε τον κόσμο. Την επόμενη φορά μπορεί να κάψουμε και κανά κάδο και δεν θα τρέχει και τίποτε, εδώ τόσα έφαγαν οι άλλοι!!! Εμείς είμαστε πάντα καλοί, ο λαός έχει το δίκιο, κι ας καταστρέφει την δημόσια περιουσία, εξάλλου δική του δεν είναι; Την καίει, την σπάει, την καταστρέφει βρε αδελφέ. Και εγώ άμα γουστάρω, παίρνω τον υπολογιστή που γράφω τώρα και τον πετάω από το μπαλκόνι, δικός μου δεν είναι; Ναι, με την μόνη διαφορά ότι δεν τον έχει πληρώσει και ο γείτονας!!

Καλή επιτυχία παιδιά και εγώ μαζί σας!!!

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

1η Ανάρτηση - Έναρξη Κρναβαλιού 2011

Αρχή σήμερα Δευτέρα 24/1/2011 και ενώ έχει γίνει ήδη η έναρξη του Πατρινού Καρναβλιού μόλις το περασμένο Σάββατο. Παρόλη την βροχή αρκετός κόσμος στην πλατεία Γεωργίου Α'.
Η γνώμη μου για την έναρξη? Λιτή, αναμενόμενο, η γνωστή έλειψη συντονισμού, όπως κάθε χρόνο (τρόμαξε κι ο Δήμαρχος από τα βεγαλικά στο δημοτικό Θέατρο, αλλά ευτυχώς δεν μπερδεύτηκε!!!).
Στα θετικά? Ότι δεν προβλήθηκε απευθείας από την ΕΡΤ. Γιατί? Ελπίζω ότι οι ατέλειες θα καλυφθούν στο μοντάζ!! Εξάλλου οι περισσότεροι συμετέχοντες ερασιτέχνες είναι και αμφιβάλω ότι είχαν προηγηθεί πρόβες!! Ήταν και η αλλαγή της Δημοτικής Αρχής και δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας. Όσο καλύτερη δείξει η Έναρξη στην ΕΡΤ, τόσο καλύτερα για το Καρναβάλι.

Τέλως πάντων, καλή αρχή. Ελπίζω να υπάρχει αρκετό κέφι γιατί είναι κάτι που το χρειαζόμαστε. Αυτό και μόνο αρκεί για να έχουμε και φέτος ένα καλό Καρναβάλι. Προσθέτω και 2 φωτο για το καλό!!